Votati Corect

Votati Corect

Ce spuneti de urmatorul scenariu:

Victor Ponta spune ca PSD a ajuns sa fie condus de fosti PD-listi (ex: Dragnea).
Fost PD-ist mai este si Basescu de exemplu.
In momentul in care Ponta a rupt cativa PSD-isti si i-a adus in propriul partid (tot PSD), ce s-a intamplat? 
Raspuns: cativa oameni din PMP au plecat imediat in PSD-ul lui Dragnea (fost PD-ist) pentru a compensa pierderile.
De cand cu astia la putere, Dragnea condamnat, cercetat, Udrea cercetata + altii iar de Basescu si familia s-a mai auzit ceva? Nu prea.
PSD-ul lui Dragnea face tot posibilul ca Kovesi sa cada, Basescu este de acord. Ambii au motive, iar pe langa ei se mai bucura si altii.
Basescu pe la TV il mai face de rahat pe Dragnea, doar asa de ochii lumii, Dragnea nu raspunde (intelegere), iar lui Base de fapt ii convine situatia.
Basescu vine si spune ca cel mai bun pentru refacerea coalitiei de dreapta este Crin. De ce? Raspuns: pentru ca este santajabil.
Nu vi se pare ciudat? Nu vi se pare ca isi bat joc de noi si isi vad doar de propriile interese? Nu vi se pare ce toate partidele cu securistii astia vechi nu sunt decat niste clanuri mafiote?

Treaba este foarte simpla.
Daca ne gandim ce s-a intamplat de-a lungul timpului ,pana in clipa de fata, o sa gasim si lucruri bune si lucruri proaste care au fost facute de fiecare partid aflat la guvernare, o sa gasim si oameni multumiti si oameni nemultumiti, dar puse in balanta o sa constatam ca lucrurile proaste au un procent covarsitor, de asemenea si lucrurile inutile care s-au facut in comparatie cu lucrurile de care intr-adevar aveam nevoie (ex: autostrazi, spitale, sistem de invatamant, agricultura..)
In acest caz eu cred ca avem nevoie de niste oameni patrioti, competenti, profesionisti, corecti si cinstiti, persoane care sa nu fi avut nici cea mai mica legatura cu actualele partide politice (adevarate clanuri mafiote) care sa inceapa serios sa faca ordine in tara.
In acest moment nici opozitia nu este credibila indiferent cum s-ar numi: PNL,USR,PMP …
Schimbarea trebuie facuta de la temelie, exact ca in cazul unei case care sta sa se derame.
Ce faceti in acest caz?
Eu unul as darama-o complet si as face una noua de la 0, mai frumoasa, mai rezistenta si numai cu materiale de cea mai buna calitate (in cazul nostru materialele de cea mai buna calitate fiind persoanele competente si cinstite despre care va spuneam mai sus).
Este logic ca daca pana acum toate partidele care s-au plimbat pe la putere nu au reusit sa faca lucrurile de care intr-adevar avem nevoie, nu vor reusi sa le faca nici in viitor (nu vor reusi sau nu vor vrea sa le faca)
In acest caz pentru ce anume sa le mai oferim increderea inca o data?

Meditati si votati corect. Alegeti persoanele cinstite si nu clanurile mafiote, altfel vom ramane la acelasi nivel, nu vom progresa si nu ne va fi mai bine, asa cum ne dorim, niciodata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *