Florin Iordache, audiat la Parchetul General în dosarul OUG 13

Ciordache audiat

Florin Iordache, audiat la Parchetul General. Fostul ministru al Justiţiei, Florin Iordache, a fost audiat, în calitate de martor, la Parchetul General în dosarul ce vizează Ordonanţa 13.

Ancheta privind OUG 13 a ajuns la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție (PÎCCJ), după ce DNA a clasat fapta pentru care a început investigația din lipsă de probe concludente și a disjuns dosarul pe care l-a trimis către PÎCCJ cu alte noi cinci acuzații.

  • Favorizare a făptuitorului
  • Prezentare cu rea-credință, de date inexacte, Parlamentului sau Președintelui României cu privire la activitatea Guvernului sau a unui minister, pentru a ascunde săvârșirea unor fapte de natură să aducă atingere intereselor statului (prevăzută și sancționată de Legea 115/1999 – a răspunderii ministeriale)
  • Sustragerea sau distrugerea de înscrisuri (art. 259 al.1 și 2 C.p) 
  • Sustragerea sau distrugerea de probe ori de înscrisuri (art. 275 C.p) 
  • Fals intelectual.

Procurorii DNA spun că Ministerul Justiţiei a distrus un document de la Ministerul pentru Relaţia cu Parlamentul. Prin acel document, OUG 13 primea, cu foarte puţin timp înainte de aprobarea în Guvern, aviz de oportunitate cu observaţii şi propuneri. 

Totodată, procurorii DNA spun că actul normativ avea, cu câteva ore înainte de aprobare, doar avizul Ministerului Afacerilor Interne, legat strict de infracţiuni din domeniul circulaţiei rutiere, şi al Consiliul Legislativ, cu observaţii privind caracterul de urgenţă. Astfel, ministrul Afacerilor Externe ar fi semnat proiectul în sediul Guvernului, deoarece i s-ar fi solicitat „pe loc” acest aviz.

Un comentariu la „Florin Iordache, audiat la Parchetul General în dosarul OUG 13”

  1. Vitamina B12 (cobalamina) – drive-uri metabolismul, ajută pentru a absorbi nutrienti. În timp ce Eco Slim arde de grăsime, de asemenea, hrănește organismul cu vitamine si substante nutritive necesare pentru organismul dumneavoastră să funcționeze la nivel optim. Așa cum nu o ia Eco Slim? Destul de usor zic eu si foarte convenabil pentru a adăuga la rutina de zi cu zi că nu cred că sunt la o pierdere în greutate misiune. erogan contraindicatii Totuși, eu personal recomand urmatoarele: Nu folosiți Eco Slim sau alte suplimente pentru slăbit atunci când sunteți însărcinata sau alaptati. Nu folosiți dacă sunteți alergica la vreounul din ingredientele sale (aici aveți lista făcută publica pe siteul Eco Slim) Nu folosiți fără acordul părinților / medicului dacă aveți sub 18 ani. Dacă ați folosit Eco Slim, așteptam câteva pareri în sectiunea comentarii. Este acesta un supliment eficient? Cât ați reușit sa slabiti cu el? De asemenea, de unde l-ați cumpărat? Când am scris eu acest articol nu se găsea în farmacii. A apărut intre timp în vreo farmacie? Update 2: am gasit cateva comentarii despre Eco Slim. www recinziireale.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *