Soțul JUDECĂTOAREI care l-a SCĂPAT pe Bombonel de „Mătușa Tamara”, FAVORIT pentru postul lui Zgonea

Deputatul PSD Florin Iordache, vicepreședinte al Camerei Deputaților, este favorit pentru a prelua șefia Camerei de la mazilitul Zgonea. Florin Iordache este un foarte apropiat personaj de Adrian Năstase. Mai mult, după ce a fost scos, în 2012 de pe listele cu candidați PSD la Olt, Năstase a intervenit personal la Victor Ponta, deși era în pușcărie, pentru ca Iordache să fie „repus în drepturi”! Penalul s-a deplasat personal la Slatina, vedeți aflați lucruri rare, pentru a asista la depunerea candidaturilor!

Continuă lectura „Soțul JUDECĂTOAREI care l-a SCĂPAT pe Bombonel de „Mătușa Tamara”, FAVORIT pentru postul lui Zgonea”

Avocații au rămas cu „SUPERIMUNITATE”! Comisia Juridică a adoptat legea în forma CONTROVERSATĂ!

Comisia Juridica din Camera Deputatilor a adoptat marti dimineata un raport de adoptare pentru proiectul de lege care acorda „superimunitate” avocatilor, neaducand nicio modificare in ciuda controverselor si apelului facut de ministrul Justitiei, Raluca Pruna. Raportul a trecut cu 10 voturi pentru si doua abtineri.

Continuă lectura „Avocații au rămas cu „SUPERIMUNITATE”! Comisia Juridică a adoptat legea în forma CONTROVERSATĂ!”

A tras Zegrean BĂȘINA dinaintea „Marelui Căcat”? Afirmații „PERVERSE”!

Augustin Zegrean afirma ca exista mai multe state in Europa pentru care nu se face inchisoare pentru abuzul in serviciu decat cele in care se face, scrie News.ro, care publica marti un interviu cu fostul presedinte al Curtii Constitutionale, cu o zi inainte de decizia probabila a CCR in acest dosar.

Continuă lectura „A tras Zegrean BĂȘINA dinaintea „Marelui Căcat”? Afirmații „PERVERSE”!”

Lupta împotriva corupției în domeniul achizițiilor publice, tema discuțiilor între specialiștii BERD și DNA

Lupta împotriva corupției în domeniul achizițiilor publice a fost unul din subiectele cheie dezbătute la workhopul desfășurat marți la București, la care au participat specialiști în achiziții ai Băncii Europene de Reconstrucție și Dezvoltare și 30 de experți de la Direcția Națională Anticorupție (DNA), se arată într-un comunicat al BERD remis AGERPRES.

Continuă lectura „Lupta împotriva corupției în domeniul achizițiilor publice, tema discuțiilor între specialiștii BERD și DNA”

Liviu Dragnea: E un om complet fără cuvânt…

Liviu Dragnea l-a atacat pe liderul PNL Mureș, Ciprian Dobre, din cauză că acesta este un om fără cuvânt. În timp ce liberalul promitea șefia CJ pentru PSD, acesta negocia și cu celelalte partide această funcție.

Continuă lectura „Liviu Dragnea: E un om complet fără cuvânt…”

Liviu Dragnea: Există riscul destabilizării. Mă gândesc la România

Liviu Dragnea, președintele PSD, a anunțat că social democrații pregătesc o moțiune de cenzură, dar decizia finală va fi luată joi, împreună cu ALDE.

Continuă lectura „Liviu Dragnea: Există riscul destabilizării. Mă gândesc la România”

Florin Iordache rămâne la conducerea Camerei Deputaților

Disputele din PSD nu au fost tranșate la ședința CEx de marți, după ce Victor Ponta s-a autopropus candidat al PSD la șefia camerei. Liviu Dragnea s-a opus acestei nominalizări, iar conducerea partidului nu a reușit să ia o decizie în privința înlocuitorului pentru Valeriu Zgonea.

Continuă lectura „Florin Iordache rămâne la conducerea Camerei Deputaților”

Zgonea sesizează CCR după înlăturarea sa de la șefia Camerei Deputaților

Fostul președinte al Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, a sesizat recent CCR cu privire la modificarea Regulamentului Camerei prin care a fost revocat din funcție. 

Continuă lectura „Zgonea sesizează CCR după înlăturarea sa de la șefia Camerei Deputaților”

Senatul a votat: aleșii penali cu condamnări definitive nu-și pierd mandatele

Senatorii au respins cererea de reexaminare a şefului statului Klaus Iohannis privind modificarea statutului aleşilor locali. Parlamentarii au menţinut prevederile potrivit cărora mandatul consilierilor locali şi judeţeni, primarilor sau preşedinţilor Consiliilor judeţene încetează doar în cazul condamnării definitive la pedepse cu executare, nu şi în cazul sentinţelor cu suspendare.

Continuă lectura „Senatul a votat: aleșii penali cu condamnări definitive nu-și pierd mandatele”

Exemplu pentru România: Norvegia, prima țară din lume care INTERZICE tăierea copacilor

Norvegia este prima ţară care interzice tăierile de copaci, ca urmare a unei reglementări adoptate recent de parlament, un pas uriaş spre reducerea despăduririlor la nivel global.

Continuă lectura „Exemplu pentru România: Norvegia, prima țară din lume care INTERZICE tăierea copacilor”