Oportunitate investitie

Oportunitate: proiect cu potential foarte mare , ofera spre vanzare incepand din aceasta noapte, tokenuri la un pret foarte mic. In stagiul de private sale s-au vandut toate tokenurile puse la dispozitie in valoare de 1,6 milioane $. In stageul care urmeaza sunt puse la dispozitie tokenuri in valoare de 2,4 mil $. Grabitiva sa cumparati ;-).

https://tge.elycoin.io/login/bonus/1ade34a0-49e9-4a59-bfd4-1d66fa32b476

Spune NU subordonarii justitiei de catre politic

https://www.petitieonline.com/spune_nu_subordonarii_justitiei_de_catre_politic

CCR tocmai ne-a furat cele peste 6 milioane de voturi date Presedintelui Romaniei astfel incat votul nostru nu mai are nici o valoare acum, deoarece prin interpretarea constitutiei de catre CCR, Presedintele Romaniei este acum obligat sa se supuna Ministrului Justitiei, om subordonat politic, in ceea ce priveste numirea si revocarea procurorilor.
Functia executiva pe care o avea Presedintele Romaniei este transformata usor usor de catre parlament si cu ajutorul CCR-ului intr-o functie decorativa. Prin decizia CCR, Presedintele Romaniei este subordonat politicului.
Influenta politicului in justitie trebuie sa fie 0 atat la nivelul CCR cat si la nivelul tuturor magistratilor si procurorilor.
Cerem CCR-ului, sa revizuiasca decizia din data de 30-05-2018, cu privire la numirea si revocarea procurorilor astfel incat Presedintele Romaniei sa nu fie obligat a se supune deciziei Ministrului Justitiei ( om subordonat politic ) cu privire la numirea si revocarea procurorilor.

Votati Corect

Ce spuneti de urmatorul scenariu:

Victor Ponta spune ca PSD a ajuns sa fie condus de fosti PD-listi (ex: Dragnea).
Fost PD-ist mai este si Basescu de exemplu.
In momentul in care Ponta a rupt cativa PSD-isti si i-a adus in propriul partid (tot PSD), ce s-a intamplat? 
Raspuns: cativa oameni din PMP au plecat imediat in PSD-ul lui Dragnea (fost PD-ist) pentru a compensa pierderile.
De cand cu astia la putere, Dragnea condamnat, cercetat, Udrea cercetata + altii iar de Basescu si familia s-a mai auzit ceva? Nu prea.
PSD-ul lui Dragnea face tot posibilul ca Kovesi sa cada, Basescu este de acord. Ambii au motive, iar pe langa ei se mai bucura si altii.
Basescu pe la TV il mai face de rahat pe Dragnea, doar asa de ochii lumii, Dragnea nu raspunde (intelegere), iar lui Base de fapt ii convine situatia.
Basescu vine si spune ca cel mai bun pentru refacerea coalitiei de dreapta este Crin. De ce? Raspuns: pentru ca este santajabil.
Nu vi se pare ciudat? Nu vi se pare ca isi bat joc de noi si isi vad doar de propriile interese? Nu vi se pare ce toate partidele cu securistii astia vechi nu sunt decat niste clanuri mafiote?

Treaba este foarte simpla.
Daca ne gandim ce s-a intamplat de-a lungul timpului ,pana in clipa de fata, o sa gasim si lucruri bune si lucruri proaste care au fost facute de fiecare partid aflat la guvernare, o sa gasim si oameni multumiti si oameni nemultumiti, dar puse in balanta o sa constatam ca lucrurile proaste au un procent covarsitor, de asemenea si lucrurile inutile care s-au facut in comparatie cu lucrurile de care intr-adevar aveam nevoie (ex: autostrazi, spitale, sistem de invatamant, agricultura..)
In acest caz eu cred ca avem nevoie de niste oameni patrioti, competenti, profesionisti, corecti si cinstiti, persoane care sa nu fi avut nici cea mai mica legatura cu actualele partide politice (adevarate clanuri mafiote) care sa inceapa serios sa faca ordine in tara.
In acest moment nici opozitia nu este credibila indiferent cum s-ar numi: PNL,USR,PMP …
Schimbarea trebuie facuta de la temelie, exact ca in cazul unei case care sta sa se derame.
Ce faceti in acest caz?
Eu unul as darama-o complet si as face una noua de la 0, mai frumoasa, mai rezistenta si numai cu materiale de cea mai buna calitate (in cazul nostru materialele de cea mai buna calitate fiind persoanele competente si cinstite despre care va spuneam mai sus).
Este logic ca daca pana acum toate partidele care s-au plimbat pe la putere nu au reusit sa faca lucrurile de care intr-adevar avem nevoie, nu vor reusi sa le faca nici in viitor (nu vor reusi sau nu vor vrea sa le faca)
In acest caz pentru ce anume sa le mai oferim increderea inca o data?

Meditati si votati corect. Alegeti persoanele cinstite si nu clanurile mafiote, altfel vom ramane la acelasi nivel, nu vom progresa si nu ne va fi mai bine, asa cum ne dorim, niciodata.

Fostul sef Microsoft Romania a fost arestat !

Microsoft. Din nou Microsoft. Din nou infractiuni. Si arestari. Firma asta americana s-a incurcat numai cu indivizi suspecti?

Un fost şef al Microsoft a fost reţinut de procurorii DIICOT pentru mai multe infracţiuni extrem de grave. I se impută evaziune fiscală şi spălare de bani.

Continuă lectura „Fostul sef Microsoft Romania a fost arestat !”

Fostă agentă secretă a armatei: la Hexi Pharma se produceau droguri de mare risc. Condrea e în Venezuela

O fostă agentă secretă a Serviciului Secret al Armatei, DGIA, locotenent-colonel în rezervă, rupe tăcerea. Raisa Ekaterina Ivatenko este acum angajată ca și consilier parlamentar pentru deputata Liliana Mincă, fiind și o foarte bună prietenă a acesteia (Raisa și Liliana sunt apropiate de vârstă și Raisa îi spune mamă, mamei deputatei).

Continuă lectura „Fostă agentă secretă a armatei: la Hexi Pharma se produceau droguri de mare risc. Condrea e în Venezuela”