Oportunitate investitie

Oportunitate: proiect cu potential foarte mare , ofera spre vanzare incepand din aceasta noapte, tokenuri la un pret foarte mic. In stagiul de private sale s-au vandut toate tokenurile puse la dispozitie in valoare de 1,6 milioane $. In stageul care urmeaza sunt puse la dispozitie tokenuri in valoare de 2,4 mil $. Grabitiva sa cumparati ;-).

https://tge.elycoin.io/login/bonus/1ade34a0-49e9-4a59-bfd4-1d66fa32b476

Spune NU subordonarii justitiei de catre politic

https://www.petitieonline.com/spune_nu_subordonarii_justitiei_de_catre_politic

CCR tocmai ne-a furat cele peste 6 milioane de voturi date Presedintelui Romaniei astfel incat votul nostru nu mai are nici o valoare acum, deoarece prin interpretarea constitutiei de catre CCR, Presedintele Romaniei este acum obligat sa se supuna Ministrului Justitiei, om subordonat politic, in ceea ce priveste numirea si revocarea procurorilor.
Functia executiva pe care o avea Presedintele Romaniei este transformata usor usor de catre parlament si cu ajutorul CCR-ului intr-o functie decorativa. Prin decizia CCR, Presedintele Romaniei este subordonat politicului.
Influenta politicului in justitie trebuie sa fie 0 atat la nivelul CCR cat si la nivelul tuturor magistratilor si procurorilor.
Cerem CCR-ului, sa revizuiasca decizia din data de 30-05-2018, cu privire la numirea si revocarea procurorilor astfel incat Presedintele Romaniei sa nu fie obligat a se supune deciziei Ministrului Justitiei ( om subordonat politic ) cu privire la numirea si revocarea procurorilor.

Votati Corect

Ce spuneti de urmatorul scenariu:

Victor Ponta spune ca PSD a ajuns sa fie condus de fosti PD-listi (ex: Dragnea).
Fost PD-ist mai este si Basescu de exemplu.
In momentul in care Ponta a rupt cativa PSD-isti si i-a adus in propriul partid (tot PSD), ce s-a intamplat? 
Raspuns: cativa oameni din PMP au plecat imediat in PSD-ul lui Dragnea (fost PD-ist) pentru a compensa pierderile.
De cand cu astia la putere, Dragnea condamnat, cercetat, Udrea cercetata + altii iar de Basescu si familia s-a mai auzit ceva? Nu prea.
PSD-ul lui Dragnea face tot posibilul ca Kovesi sa cada, Basescu este de acord. Ambii au motive, iar pe langa ei se mai bucura si altii.
Basescu pe la TV il mai face de rahat pe Dragnea, doar asa de ochii lumii, Dragnea nu raspunde (intelegere), iar lui Base de fapt ii convine situatia.
Basescu vine si spune ca cel mai bun pentru refacerea coalitiei de dreapta este Crin. De ce? Raspuns: pentru ca este santajabil.
Nu vi se pare ciudat? Nu vi se pare ca isi bat joc de noi si isi vad doar de propriile interese? Nu vi se pare ce toate partidele cu securistii astia vechi nu sunt decat niste clanuri mafiote?

Treaba este foarte simpla.
Daca ne gandim ce s-a intamplat de-a lungul timpului ,pana in clipa de fata, o sa gasim si lucruri bune si lucruri proaste care au fost facute de fiecare partid aflat la guvernare, o sa gasim si oameni multumiti si oameni nemultumiti, dar puse in balanta o sa constatam ca lucrurile proaste au un procent covarsitor, de asemenea si lucrurile inutile care s-au facut in comparatie cu lucrurile de care intr-adevar aveam nevoie (ex: autostrazi, spitale, sistem de invatamant, agricultura..)
In acest caz eu cred ca avem nevoie de niste oameni patrioti, competenti, profesionisti, corecti si cinstiti, persoane care sa nu fi avut nici cea mai mica legatura cu actualele partide politice (adevarate clanuri mafiote) care sa inceapa serios sa faca ordine in tara.
In acest moment nici opozitia nu este credibila indiferent cum s-ar numi: PNL,USR,PMP …
Schimbarea trebuie facuta de la temelie, exact ca in cazul unei case care sta sa se derame.
Ce faceti in acest caz?
Eu unul as darama-o complet si as face una noua de la 0, mai frumoasa, mai rezistenta si numai cu materiale de cea mai buna calitate (in cazul nostru materialele de cea mai buna calitate fiind persoanele competente si cinstite despre care va spuneam mai sus).
Este logic ca daca pana acum toate partidele care s-au plimbat pe la putere nu au reusit sa faca lucrurile de care intr-adevar avem nevoie, nu vor reusi sa le faca nici in viitor (nu vor reusi sau nu vor vrea sa le faca)
In acest caz pentru ce anume sa le mai oferim increderea inca o data?

Meditati si votati corect. Alegeti persoanele cinstite si nu clanurile mafiote, altfel vom ramane la acelasi nivel, nu vom progresa si nu ne va fi mai bine, asa cum ne dorim, niciodata.

S-a redeschis CUTIA PANDOREI! Un „GREU”, chemat la audieri de către DNA

DNA. Claudiu Florică, omul de afaceri al cărui nume a fost repetat obsesiv de către fostul preşedinte Traian Băsescu în momentul în care discuta despre corupţia din dosarul Microsoft, a fost chemat la DNA.

Continuă lectura „S-a redeschis CUTIA PANDOREI! Un „GREU”, chemat la audieri de către DNA”

Florin Iordache, audiat la Parchetul General în dosarul OUG 13

Florin Iordache, audiat la Parchetul General. Fostul ministru al Justiţiei, Florin Iordache, a fost audiat, în calitate de martor, la Parchetul General în dosarul ce vizează Ordonanţa 13.

Continuă lectura „Florin Iordache, audiat la Parchetul General în dosarul OUG 13”

Apropiați ai lui Dragnea și Tăriceanu, puși în conducerea Petrom

Secretarul general al Guvernului, apropiat de Dragnea, și omul ALDE de la Cotroceni, propuși administratori la OMV Petrom, în contul acțiunilor deținute de stat la companie.

Continuă lectura „Apropiați ai lui Dragnea și Tăriceanu, puși în conducerea Petrom”

DNA a pus sub urmărire mai mulți directori Romgaz

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Tîrgu Mureș au dispus efectuarea urmăririi penale față de Avram Pantelimon, Banu Sergiu Victor și Matei Gheorghe, directori in cadrul Romgaz, într-un contract care prevedea livrarea unor echipamente necesare producției de energie electrică din gaz natural.

Continuă lectura „DNA a pus sub urmărire mai mulți directori Romgaz”

Resursele minerale din ariile naturale protejate, exploatate fără HG

Ariile naturale protejate vor putea fi modificate în scopul scoaterii din acestea a unor terenuri pe care să poată fi efectuate exploatări de resurse minerale, fără a mai fi nevoie de o hotărâre a Guvernului și de avizul Academiei Române.

Continuă lectura „Resursele minerale din ariile naturale protejate, exploatate fără HG”

Dragnea, fortăreaţa din Brazilia (II)

Documente noi consultate şi publicate de RISE Project relevă faptul că „prietenul lui Liviu Dragnea, fost coleg de facultate și trupă rock, Mugurel Sorin Gheorghiaș, a făcut investiții imobiliare în Brazilia de care a beneficiat chiar șeful PSD”, se arată într-o nouă dezvăluire a site-ului de investigaţii.

Continuă lectura „Dragnea, fortăreaţa din Brazilia (II)”