S-a redeschis CUTIA PANDOREI! Un „GREU”, chemat la audieri de către DNA

DNA. Claudiu Florică, omul de afaceri al cărui nume a fost repetat obsesiv de către fostul preşedinte Traian Băsescu în momentul în care discuta despre corupţia din dosarul Microsoft, a fost chemat la DNA.

Citeste tot articolul … „S-a redeschis CUTIA PANDOREI! Un „GREU”, chemat la audieri de către DNA”

Viorel Hrebenciuc, achitat în dosarul „Mită la PSD”

Viorel Hrebenciuc, achitat în dosarul „Mită la PSD”. Decizia a fost luată de instanța Sectorului 1 și nu este definitivă.

Citeste tot articolul … „Viorel Hrebenciuc, achitat în dosarul „Mită la PSD””

Florin Iordache, audiat la Parchetul General în dosarul OUG 13

Florin Iordache, audiat la Parchetul General. Fostul ministru al Justiţiei, Florin Iordache, a fost audiat, în calitate de martor, la Parchetul General în dosarul ce vizează Ordonanţa 13.

Citeste tot articolul … „Florin Iordache, audiat la Parchetul General în dosarul OUG 13”

Apropiați ai lui Dragnea și Tăriceanu, puși în conducerea Petrom

Secretarul general al Guvernului, apropiat de Dragnea, și omul ALDE de la Cotroceni, propuși administratori la OMV Petrom, în contul acțiunilor deținute de stat la companie.

Citeste tot articolul … „Apropiați ai lui Dragnea și Tăriceanu, puși în conducerea Petrom”

DNA a pus sub urmărire mai mulți directori Romgaz

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Tîrgu Mureș au dispus efectuarea urmăririi penale față de Avram Pantelimon, Banu Sergiu Victor și Matei Gheorghe, directori in cadrul Romgaz, într-un contract care prevedea livrarea unor echipamente necesare producției de energie electrică din gaz natural.

Citeste tot articolul … „DNA a pus sub urmărire mai mulți directori Romgaz”

Resursele minerale din ariile naturale protejate, exploatate fără HG

Ariile naturale protejate vor putea fi modificate în scopul scoaterii din acestea a unor terenuri pe care să poată fi efectuate exploatări de resurse minerale, fără a mai fi nevoie de o hotărâre a Guvernului și de avizul Academiei Române.

Citeste tot articolul … „Resursele minerale din ariile naturale protejate, exploatate fără HG”

Dragnea, fortăreaţa din Brazilia (II)

Documente noi consultate şi publicate de RISE Project relevă faptul că „prietenul lui Liviu Dragnea, fost coleg de facultate și trupă rock, Mugurel Sorin Gheorghiaș, a făcut investiții imobiliare în Brazilia de care a beneficiat chiar șeful PSD”, se arată într-o nouă dezvăluire a site-ului de investigaţii.

Citeste tot articolul … „Dragnea, fortăreaţa din Brazilia (II)”

Dosarul referendumul: decizie amânată în cazul contestației lui Liviu Dragnea

Liviu Dragnea a fost citat, luni, în fața completului de cinci judecători de la Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ). Magistraţii discută contestaţia la executarea pedepsei depusă de liderul PSD în dosarul referendumului. Președintele social-democraților reclamă că motivarea a fost semnată de alţi judecători faţă de cei care l-au condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare.

Citeste tot articolul … „Dosarul referendumul: decizie amânată în cazul contestației lui Liviu Dragnea”

Soțul JUDECĂTOAREI care l-a SCĂPAT pe Bombonel de „Mătușa Tamara”, FAVORIT pentru postul lui Zgonea

Deputatul PSD Florin Iordache, vicepreședinte al Camerei Deputaților, este favorit pentru a prelua șefia Camerei de la mazilitul Zgonea. Florin Iordache este un foarte apropiat personaj de Adrian Năstase. Mai mult, după ce a fost scos, în 2012 de pe listele cu candidați PSD la Olt, Năstase a intervenit personal la Victor Ponta, deși era în pușcărie, pentru ca Iordache să fie „repus în drepturi”! Penalul s-a deplasat personal la Slatina, vedeți aflați lucruri rare, pentru a asista la depunerea candidaturilor!

Citeste tot articolul … „Soțul JUDECĂTOAREI care l-a SCĂPAT pe Bombonel de „Mătușa Tamara”, FAVORIT pentru postul lui Zgonea”